perjantai 20. maaliskuuta 2015

Punkkarit valtasivat roska-astian!

Paikalliset punkkarit ovat muuttaneet helsinkiläiskerrostalon jäteastioihin. Asia ymmärrettävästi kuumentaa tunteita puolin ja toisin.

Bloggaaja tavoitti neljätoista soittopyyntöä ja kolmekymmentäkaksi sähköpostia lähettäneen eläkeläisen ja taloyhtiöaktiivin Taisto Kyrpälän kommentoimaan asiaa tuoreeltaan: "On se saatana, että hammaspeikon näköiset hampparit saavat majoittua kunnon kansalaisten syväkeräysastioihin ilman että kukaan puuttuu asiaan!" Taisto puuskahtaa.

"Olimme juuri olleet ratatyöläisveteraanien kanssa puimassa nyrkkiä Mannerheimin ratsastajapatsaalle kun tuli tekstiviestiä naapurin Kukka Tellervo Hattuselta, että joukko likaisia punkkareita kapuaa Molok-astioihimme, mukanaan putkikassi."

"Ja kaikkihan tietävät mitä putkikasseissa yleensä säilytetään", Taisto kysyy sormi opettavaisesti pystyyn nostettuna, "HUUMEITA JA VIINAA!".

Asukkaiden mukaan ennen niin idyllinen ja harmoninen piha-alue on nyt tärvelty kiljun tuoksulla, sankalla tupakansavulla, takkutukkaisilla hipeillä ja kovaäänisellä punk-musiikilla.

"Vanhukset eivät pysty nukkumaan kun punkkarit treenaavat montussa kolmisointua ja päivisin lapset eivät uskalla leikkiä pihalla koska hetkenä minä hyvänsä voi Molok-astia ponnistaa jokin joka on kuin suoraan Grimmin saduista", Taisto summaa kerrostaloyhteisön kärsimystä.

Taisto ei tahdo nimetä ketään syylliseksi, mutta tietää kyllä keitä kohtaan ryhmyisen sormensa nostaisi. "Taloyhtiön hallitus on suurin syypää, en tiedä miten mutta 2/3 heistä on Kokoomuksen äänestäjiä. Se riittää minulle" Julistaa Taisto ja polkee ecco-kenkäänsä sepeliin.

Mennäänpä hetkeksi roskiksille harrastamaan journalismia; punkkareiden edustajaksi nimetty Myrkky-Masa vastaa kuulemma mielellään toimittajan kysymyksiin.

"Ei tässä mitään sen kummoisempaa agendaa ole, talvella on kylmä ja maan alla on lämmintä ja pimeää, siellä kunnon punkkari viihtyy" naurahtaa herra Myrkky risoilla hampaillaan ja hiplaa korvassaan olevaa hakaneulaa.

"Tässäkin taloyhtiössä on ihan helvetin monta roskista, ei se ole keneltäkään pois jos yksi tai kaksi menee asunnottomille punkkareille. Vallatuissa taloissa on sitäpaitsi helvetin kylmä kun kytät katkaisevat sähköt."

Entäs jos poliisi tulee häätämään teidät täältä? Kysyy toimittaja, punkkarit räjähtävät nauruun ja toteavat;

"Poliisit tulevat ihan varmasti kun joku harhaiselta kuulostava eläkeläinen soittaa ja sanoo joukon punkkareita muuttaneen heidän roskikseen."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti