torstai 26. huhtikuuta 2012

Kännissä on kivaa

Tai ei ole. Joskus on, yleensä.

Pienessä nousuhumalassa ainakin on erittäin lystiä. Viime tiistaina keksimme kaverini "Jugin" kanssa kikkailla kännykkäkameralla. Mitään varsinaista älypuhelinta minulla ei ole, sen sijaan tunarinkestävä Samsung Xcover. Perinteinen halkomalli, tosin IP67-luokituksella ja NATO-sertifikoidulla ruudulla.

Siihenkin tosin olen onnistunut hoitamaan pari naarmua.

Puhelimessa on jonkinlainen alkeellinen videokuvaus mahdollisuus 2 megapikselin kameralla, hauska lelu. Kamera toimii still-kuvissa huomattavasti paremmin, tosin silloin vaaditaan melkoista valaistusta, salamavaloa luurissa kun ei ole.

Summa summarum; ohesssa nousuhumalassa väännetty 11 sekunnin huumoripitoinen klippi. Toivomme Jugin kanssa, että se saa yli miljoona katselukertaa ja pääsemme Neloselle tekemään talk- tai ruokashowta. Olemme niin loppuunpalaneita, ettemme voi ajatellakaan "oikeita töitä". Media-ala, täältä tullaan!


2 kommenttia:

  1. Kyllä teillä on Jugin kanssa selvästikin tulevaisuutta.
    Tuo oli mielestäni huomattavan hieno esitys ja pesee telkkarin perustarjonnan mennentullen.

    VastaaPoista
  2. Juu ollaan tässä kovasti odotettu yhteydenottoja eri media-alan taitajilta. Seuraavaksi voitaisiin tehdä sellainen video, jossa taiotaan sekä tuoppi että napsulasillinen yhden tähden jallua. Viimeistään moisella tempauksella pitäisi päästä ohjaamaan parit musavideot tai juontamaan Idols-kisoja!

    VastaaPoista